barranquisme - montserrat

Montserrat és un massís singular, que destaca per la seva silueta retallada i un mar d’agulles de roca conglomerada. Escaladors i senderistes hi peregrinen continuament, però també s’hi poden fer barrancs! Els torrents que hi trobem baixen habitualment secs, i per tant ens brinden la possibilitat de gaudir-los tot l’any, però les formes que hi descobrirem delaten inequívocament la força amb que l’aigua hi baixa en moments puntuals! Llegir més sobre barrancs a Montserrat.

50

Per què contractar un Guia?

El guia de muntanya és un professional format i amb experiència que gestionarà en tot moment la seguretat del grup.

Perquè ens encarreguem de tot! Només has d’escollir el dia i l’activitat, i nosaltres et diem el lloc, l’hora i et proporcionem tot el material tècnic.

El guia coneix perfectament l’activitat i no us en perdreu cap detall!

Per què Origen Aventura?

Ens adaptem a les teves necessitats, fent si cal l’activitat a mida.

Ens encanta la muntanya en general i els barrancs en particular i volem que ho gaudiu amb nosaltres i tant com nosaltres!

Estem sempre a la vostra disposició per consultar-nos el que vulgueu, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Aquesta web utiliza cookies propies y de tercers pel seu correcte funcionament i per finalitats analítiques. En clicar sobre el botó ’’mmm.... galetes!’’ Accepteu l’ús d’aquesta tecnologia i el processament de les vostres dades per aquests propòsits.    Veure política de cookies
Privacidad
×